Nazomer Marathon 2017

Op 23 september 2017 heeft PSC De Dijkgraaf in Ouddorp een Nazomer Marathon georganiseerd. Stichting Vierspan Zuid-Holland heeft deze wedstrijd ondersteund. Een fantastische dag! Deelnemers van beginners tot internationaal wedstrijdniveau, werden na een mooi wegtraject opgewacht bij een vaardigheid-parcours en 4 spannende hindernissen. Vooral de nieuw aangelegen tunnel, heuvel, bielzen en waterbak hindernissen waren voor zowel menner als paarden een echte uitdaging! We kunnen terugkijken op een geweldige mooie dag.  Met dank aan alle enthousiaste vrijwilligers,  Jaro/Schotgroep; Knaapen; vd Burg Kassenbouw en alle andere sponsoren voor jullie bijdrage aan deze dag, zonder jullie is het niet mogelijke deze evenementen te organiseren.

Post Your Comment Here