Opgenomen in het B-kader KNHS!

Hard work pays off!

Wij zijn super trots dat ons vierspanteam Edwin van der Graaf opgenomen is in het B-kader KNHS!

De nationale kaders bestaan uit de beste combinaties van Nederland. Zij worden begeleid door de bondscoach en kunnen geselecteerd worden voor internationale kampioenschappen en landenwedstrijden.

Wat is een nationaal kader?
Een kader bestaat uit een A-kader (of een Olympisch kader) en een B-kader. In het Olympische of A-kader zitten de sterkste combinaties, in het B-kader de combinaties waarvan wordt verwacht dat ze kunnen doorstromen naar het Olympisch- of A-kader.

Hoe selecteer je je voor een kader?
Of je in aanmerking komt voor een kader hangt af van je resultaten tijdens observatiewedstrijden en/of wedstrijden voor kadervorming. Hoe dat precies werkt en wanneer die wedstrijden zijn staat in de deelnemingsovereenkomsten welke zijn gepubliceerd op www.knhs.nl.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Post Your Comment Here